Nieuws & updates

Varb en GGP gaan samen ook voor dynamisch en digitaal

06 september 2023 | Samenwerkingen
Nieuw item op de beursvloer; Productaanbod van standhouders vakbeurs GrootGroenPlus extra zichtbaar van 4 t/m 6 oktober door grote interactieve schermen op de beursvloer.

Extra sterke verbinding tussen de fysieke en digitale zichtbaarheid

11 mei 2023 | Samenwerkingen
Varb en Vakbeurs GrootGroenPlus (GGP) zijn volop in beweging en daadkrachtig met als doel voor het buitengroen de meest optimale zichtbaarheid te faciliteren via hun samenwerking.

Gegronde samenwerking GGP en Varb

17 juni 2022 | Samenwerkingen
De samenwerking tussen Varb en vakbeurs GrootGroenPlus – de platformen voor buitengroen – is in de afgelopen zes jaren goed gegrond geraakt. Voortdurende vernieuwingen zorgen voor het tonen van het actuele aanbod in de deelnemersprofielen en meer...

Koppeling Varb - Infogroen scheelt tijd

14 juni 2022 | Samenwerkingen
Hoe ervaren deelnemers van Varb het gebruik van het platform? Dat is dé vraag die we vaak stellen aan onze gebruikers omdat hun feedback zo belangrijk is voor onze ontwikkelingen. Zo ook aan Geert de Vocht van ‘De Vocht Geert Vaste Planten B.V., onlangs gestart met Varb. 

Nieuwe koppeling MPS en Varb

13 april 2022 | Samenwerkingen
Altijd actueel overzicht van gecertificeerde bedrijven door nieuwe koppeling MPS en Varb. Stichting Varb en MPS zetten een stap in het tonen van betrouwbare certificeringdata bij deelnemers en haar aanbodregels in Varb.

Samenwerking Edibulb en Varb

26 november 2021 | Samenwerkingen
Stichting Edibulb en Stichting Varb tekenen een samenwerkingsovereenkomst, om de bij hen aangesloten bedrijven optimaal te kunnen voorzien van unieke plantnamen en handelscodes.