Nieuws & updates

Nieuwe deelnemers - najaar 2022

05 oktober 2022
Het afgelopen kwartaal zijn er 36 nieuwe bedrijven lid geworden van Varb. De komst van nieuwe bedrijven zorgt voor een uitgebreider aanbod, meer handel en een groter netwerk! Zie je jouw nieuwe handelsrelatie ertussen zitten? Bekijk hier wie ze zijn.

Vakbeurs GGP digitaal al geopend!

03 oktober 2022
GrootGroenPlus en Varb helpen standhouders zo optimaal mogelijk zichtbaar te zijn. Het totaalaanbod van alle groene standhouders is nu al zichtbaar! Ben je inkoper van buitengroen en wil je vakbeurs Grootgroenplus in Zundert tussen 5 en 7 oktober bezoeken?

Al 30 jaar lid! | Deel 2

25 augustus 2022
30 jaar lid van Varb! Dat verdient natuurlijk een lekkere traktatie die we deze zomer weer tijdens een bedrijfsbezoek hebben langsgebracht. Wie de gezichten achter deze deelnemers zijn zie je hier, wie weet ontdek je gelijk een nieuwe klant...

Al 30 jaar lid! | Deel 1

11 augustus 2022
30 jaar lid van Varb! Dat verdient natuurlijk een lekkere traktatie die we deze zomer weer tijdens een bedrijfsbezoek hebben langsgebracht. Wie de gezichten achter deze deelnemers zijn zie je hier, wie weet zie je gelijk een nieuwe klant ...

5 vragen aan... Yuri Westhoff

07 juli 2022
Steeds meer bedrijven onderschrijven het belang van duurzaam ondernemen. Zo ook het bedrijf Vreugdenhil Bulbs & Plants. Deze mooie kwekerij in potplanten en bloembollen heeft vorig jaar Varb ontdekt waar ze nieuwe handelsrelaties zijn aangegaan. 

Fusievoorstel SVB en Varb ondertekend

06 juli 2022
Vorige week is er een belangrijke stap gezet in de fusie van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en Stichting Varb. De besturen van beide stichtingen hebben het fusievoorstel ondertekend.

Gegronde samenwerking GGP en Varb

17 juni 2022
De samenwerking tussen Varb en vakbeurs GrootGroenPlus – de platformen voor buitengroen – is in de afgelopen zes jaren goed gegrond geraakt. Voortdurende vernieuwingen zorgen voor het tonen van het actuele aanbod in de deelnemersprofielen en meer...

Koppeling Varb - Infogroen scheelt tijd

14 juni 2022
Hoe ervaren deelnemers van Varb het gebruik van het platform? Dat is dé vraag die we vaak stellen aan onze gebruikers omdat hun feedback zo belangrijk is voor onze ontwikkelingen. Zo ook aan Geert de Vocht van ‘De Vocht Geert Vaste Planten B.V., onlangs gestart met Varb. 

Nieuwe plantnamen - najaar 2022

02 juni 2022
Per kwartaal geven we een overzicht weer van het aantal nieuwe plantnamen dat aan het plantenbestand van Varb is toegevoegd. Naast het overzicht binnen de productgroepen hebben we nu ook een overzicht van al de nieuwe plantnamen.

Varb in vakblad De Boomkwekerij

18 mei 2022
Varb streeft op platform naar grotere betrouwbaarheid van gegevens. Zo zijn vorige maand de certificeringsgegevens van MPS gekoppeld met het handelsplatform. Sam Koster van De Boomkwekerij in gesprek met directeur Linda Hoogendoorn.

Nieuwe koppeling MPS en Varb

13 april 2022
Altijd actueel overzicht van gecertificeerde bedrijven door nieuwe koppeling MPS en Varb. Stichting Varb en MPS zetten een stap in het tonen van betrouwbare certificeringdata bij deelnemers en haar aanbodregels in Varb.

5 vragen aan... Jochem Nieuwesteeg

11 april 2022
Het Varb kent inmiddels zo’n 950 deelnemers. De diversiteit op het handelsplatform is groot, denk aan kwekers, handelskwekers en handelaren. En vanuit deze laatste groep maken we kennis met Varb lid Plant Collect.