Nieuws & updates

Weet jij al op wie je gaat stemmen?

02 februari 2023
Niet één, maar twee collega’s zijn genomineerd voor Greenfluencer 2022! Onze Directeur Linda Hoogendoorn-Veelenturf en ook Vicevoorzitter Jan de Vries staan tussen de elf genomineerden.

Thema 'Boom van het Jaar 2023' bekend

30 januari 2023
De LTO cultuurgroep Laan, Bos- en parkbomen heeft via hun website laten weten dat het thema voor de Boom van het Jaar bekend is: namelijk ‘Bomen met transparante kroon’.

Bedrijfsovername | De ongeschreven regels

20 januari 2023
In het contact met klanten gaat het vaker over bedrijfsovernames. Genoeg aanleiding om dit onderwerp aan te stippen in dit artikel. Wat beweegt onze klanten? Zo spraken we met Dimitri Ral van Natu-ral B.V., Pieter Hendrickx van Kwekerij Hendrickx B.V. en Mart Peeters & Stijn van Os van Smart Plants Potcultuur...

Blog | Opvolging steeds dichterbij

19 januari 2023
Roel Straathof neemt ons mee in wat hem bezighoudt terwijl hij een steeds grotere rol inneemt in het bedrijf van zijn vader, Boomkwekerij J. Straathof B.V.

5 vragen aan Melanie en Maarten Verdaasdonk

19 januari 2023
Melanie en Maarten hebben sinds enkele jaren het bedrijf Containerteelt Elst-Bevers in Achtmaal (Zundert) overgenomen van (schoon)vader Corné Elst. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een containerveld van 11 ha. waarvan zo'n 2 ha. kas.  

Eindejaarsboodschap | Zichtbaarheid

23 december 2022
Waarom kopen klanten jouw producten en niet die van een concullega? Wat is de kracht van jouw bedrijf en hoe uit je die? Hoe zichtbaar ben je met jouw producten en jouw bedrijf zodat je nieuwe klanten aantrekt?

Varb en SVB gefuseerd tot Greenform

10 november 2022
Fusie leidt tot meerwaarde voor de sector en versterking van activiteiten. Stichting Varb en Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) zijn gefuseerd om samen verder te gaan als één krachtige sectororganisatie. 

5 vragen aan... Fred de Koning

31 oktober 2022
Wie de website bezoekt van Greenlink leest direct de pakkende zin ‘Expert in levend buitengroen’. Bij onze ontmoeting met Fred op kantoor blijkt het ook daar ter plaatse een levendige bedoening. Op een paar beeldschermen staat het dashboard van Varb open, dat zien we graag.

Nieuwe plantnamen - najaar 2022

27 oktober 2022
Per kwartaal geven we een overzicht weer van het aantal nieuwe plantnamen dat aan het plantenbestand van Varb is toegevoegd. Naast het overzicht binnen de productgroepen hebben we nu ook een overzicht van al de nieuwe plantnamen.

Nieuwe deelnemers - najaar 2022

27 oktober 2022
Het afgelopen kwartaal zijn er 36 nieuwe bedrijven lid geworden van Varb. De komst van nieuwe bedrijven zorgt voor een uitgebreider aanbod, meer handel en een groter netwerk! Zie je jouw nieuwe handelsrelatie ertussen zitten? Bekijk hier wie ze zijn.

Al 30 jaar lid! | Deel 2

25 augustus 2022
30 jaar lid van Varb! Dat verdient natuurlijk een lekkere traktatie die we deze zomer weer tijdens een bedrijfsbezoek hebben langsgebracht. Wie de gezichten achter deze deelnemers zijn zie je hier, wie weet ontdek je gelijk een nieuwe klant...

Al 30 jaar lid! | Deel 1

11 augustus 2022
30 jaar lid van Varb! Dat verdient natuurlijk een lekkere traktatie die we deze zomer weer tijdens een bedrijfsbezoek hebben langsgebracht. Wie de gezichten achter deze deelnemers zijn zie je hier, wie weet zie je gelijk een nieuwe klant ...