Nieuws & updates

5 vragen aan... Florian Faassen

05 april 2024 | 5 vragen aan
Een bedrijfsjubileum behalen is natuurlijk altijd mooi, maar een honderdste verjaardag is toch wel echt heel bijzonder. Dit jaar bestaat Faassen Plants honderd jaar en dat wordt groots gevierd.

5 vragen aan... Julian van Eldik

24 oktober 2023 | 5 vragen aan
Tijdens de LTO Jongerendag spraken we  Julian en zijn collega’s van Betuwe Plant B.V. in Opheusden. Julian vertelde enthousiast over het bedrijf en het brede assortiment dat zij kweken en wat zijn visie en ervaring is op het digitaal handelen. Het leuke gesprek en het passende onderwerp delen we graag met jou in de rubriek “5 vragen aan”.

5 vragen aan... Romkje de Hoop

27 juni 2023 | 5 vragen aan
Tijdens een persoonlijk bedrijfsbezoek spraken we met Romkje de Hoop, directeur van de Triemen. Dit is een tuincentrum en kwekerij gelegen in Friesland.

5 vragen aan Melanie en Maarten Verdaasdonk

19 januari 2023 | 5 vragen aan
Melanie en Maarten hebben sinds enkele jaren het bedrijf Containerteelt Elst-Bevers in Achtmaal (Zundert) overgenomen van (schoon)vader Corné Elst. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een containerveld van 11 ha. waarvan zo'n 2 ha. kas.  

5 vragen aan... Fred de Koning

31 oktober 2022 | 5 vragen aan
Wie de website bezoekt van Greenlink leest direct de pakkende zin ‘Expert in levend buitengroen’. Bij onze ontmoeting met Fred op kantoor blijkt het ook daar ter plaatse een levendige bedoening. Op een paar beeldschermen staat het dashboard van Varb open, dat zien we graag.

5 vragen aan... Yuri Westhoff

07 juli 2022 | 5 vragen aan
Steeds meer bedrijven onderschrijven het belang van duurzaam ondernemen. Zo ook het bedrijf Vreugdenhil Bulbs & Plants. Deze mooie kwekerij in potplanten en bloembollen heeft vorig jaar Varb ontdekt waar ze nieuwe handelsrelaties zijn aangegaan. 

5 vragen aan... Jochem Nieuwesteeg

11 april 2022 | 5 vragen aan
Het Varb kent inmiddels zo’n 950 deelnemers. De diversiteit op het handelsplatform is groot, denk aan kwekers, handelskwekers en handelaren. En vanuit deze laatste groep maken we kennis met Varb lid Plant Collect.

5 vragen aan... Pieter-Jan Vermylen

26 augustus 2021 | 5 vragen aan
Pieter-Jan Vermylen van Plant Select N.V. vertelt trots over de vele mooie ontwikkelingen binnen het bedrijf en waarom hij digitalisering een positieve evulotie vindt met vele voordelen.

5 vragen aan... Koen van Tricht

05 mei 2021 | 5 vragen aan
Varb groeit flink, zo hebben we nu meer dan 930 deelnemers. Een goede gelegenheid om te starten met een nieuwe rubriek '5 vragen aan...'